Proiect LSRS Franta: Viseu – Croissy – Maramures plai cu flori!

Dragii nostri,

Cu mare bucurie impartasim cu voi tot ceea ce LSRS Franta a trait in cadrul celei de-a doua etape a primei parti, a ne cunoaste, a proiectului de infratire intre Viseu de Sus (Romania) si Croissy-sur-Seine. 
Multumim Primariei Viseului de Sus pentru primirea extraordinar de bine pusa la punct si CHAPEAU pentru organizarea impecabila a tuturor activitatilor. Acesta da profesionalism!

Multumim voluntarilor filialelor LSRS Franta, LSRS Belgia si LSRS Luxemburg prezenti, pentru implicarea lor in cele trei ateliere de lucru cu tinerii maramureseni, si ei, exceptionali!

Dragii nostri parteneri francezi au profitat la maxim absolut fiecare minutel petrecut in tara noastra, atat in Cluj Napoca cat si in Viseu, Sighet, Barsana, Sapanta, Ieud si Valea Vaserului (http://www.youtube.com/watch?v=yv1UZ38jX8M&feature=player_embedded), unde am admirat capodoperele arhitecturii , culturii si artei romanesti.

“O imagine face mai mult ca o mie de cuvinte”, dar inainte permiteti-ne sa va anuntam ca 7 proiecte (unele de anvergura) au fost conturate si se vor desfasura in anii ce urmeaza, proiecte care merg de la tabere vara, pana la santiere de restaurare, impaduriri, crearea de trasee de hiking de mare nivel si pana chiar a unui “french corner” in liceul din Viseu de Sus.

Mai mentionam si faptul ca Fililala LSRS Franta a organizat un seminar de mentorat in cadrul CARAVANEI LSRS, la care au participat tineri viseuani interesati in a studia in straintate, in special in Germania, Franta, Anglia.

Acum… vizionare placuta!

(http://www.youtube.com/watch?v=yv1UZ38jX8M&feature=player_embedded)

Multumim presei, radio, TV si scrisa, care ne-a fost alaturi pe tot parcursul activitatilor.

Leave a Reply