Actualizare Parteneriat LSRS Franța – Tarom

 

tarom

 

Parteneriat Tarom – bilete accesibile pentru studentii romani din Franta

Ca urmare a colaborării între Liga Studenților Români din Străinătate filiala Franța și Tarom S.A., Compania Națională de Transporturi Aeriene, studenții romani din Franța, membrii LSRS, pot beneficia de zboruri tur/retur la un preț special pe rutele Paris-București-Paris si Nisa-București-Nisa.

important-tag-900x520

Rezervările se fac doar pe cursele operate de Tarom (RO 382/384/381/383). Pe aceasta cale, vă îndrumăm să evitați să trimiteți cereri de rezervări pentru zboruri operate de Air France, acestea nefiind luate în considerare.

 

În ce constă concret oferta și care sunt caracteristicile sale?

Pentru o călătorie dus-întors pe ruta Paris-București-Paris, tariful aplicabil este de 165 € și include taxele de aeroport*, fiind constant indifferent de perioada de achizitie a biletului, în limita locurilor disponibile, iar pentru o călătorie dus-întors pe ruta Nisa-București-Nisa, tariful aplicabil este de 161 €. În cazul în care nu sunt locuri disponibile pentru orarele de zbor pe care le-ați ales în rezervare, se va oferi o alternativă pentru un alt zbor, pe care o puteți accepta sau refuza.

*Taxele de aeroport pot varia, modificarea acestora modificând costul final al biletului.

Nu există o durată minimă de ședere, însă durata maxima este de 3 luni între zborul de plecare Paris-București (sau Nisa-București) și zborul de întoarcere București-Paris (sau București-Nisa)

ATENTIE ! Schimbarea rezervării este posibilă cu o penalizare de 75 € și se realizează în limita locurilor disponibile pentru noua dată de zbor.

Biletele emise la tarifele speciale menționate mai sus permit transportul la cală a unui bagaj de 23 kg. Suma dimensiunilor bagajului trebuie sa nu depășească 158 cm, iar bagajul admis gratuit la transport în cabina de pasageri constă într-o piesă cu dimensiuni de 55x35x25 (lungime/lățime/înălțime) cu o greutate maximă de 10 kg.

Care este procedura ce trebuie urmată pentru a beneficia de ofertă?

  1. Accesează http://www.lsrs.ro/oferta-tarom/ și înregistrează-te ca membru LSRS sau dacă ai deja statutul de membru, loghează-te (cu username-ul tau lsrs.ro, nu cu adresa de mail folosită pentru crearea contului)
  1. Completează toate câmpurile formularului
  1. În dreptul câmpului “Adeverința de student pentru semestrul în curs” atașați un scan al cărţii de student sau al unui certificat de școlaritate pentru anul universitar în curs.
  1. Selectați câmpul “Trimite cererea”

Procesarea cererii se va face de către TAROM în 24 de ore în zilele lucrătoare și în max. 48 de ore în zilele libere. TAROM va genera către adresa de e-mail a solicitantului o confirmare a rezervării, însoțită de detaliile bancare unde se va efectua plata. Aceasta trebuie făcută în numărul de zile indicat în e-mailul primit. În 24 de ore de la creditarea contului TAROM cu contravaloarea călătoriei se va emite un bilet electronic, care va fi trimis, printr-un email, solicitantului.

important-tag-900x520

În ceea ce priveşte aplicarea acestui tarif preferențial pe perioada verii (în lunile iulie-august până la următoarea înscriere în noul an universitar 2017-2018), vă aducem la cunoştinţă faptul că toți studenții care doresc să rezerve bilete, vor trebuie să trimită pe lângă o copie a certificatului de școlaritate sau a cărţii de student şi un justificativ de la facultate care să dovedească faptul că sunt studenţi în timpul perioadei călătoriei. Aceste justificative se pot elibera de la secretariatul facultăţilor.

Pentru orice informaţii referitoare la această oferta și la rezervări, ne puteți scrie la adresa contact@fr.lsrs.ro.

Echipa LSRS Franța transmite sincere mulțumiri conducerii TAROM pentru continuitatea acestui parteneriat de care s-au bucurat până acum foarte mulţi studenţi români.

LSRS Franța vă urează vacanță plăcută în România !