March 23, 2015

Obiective

 

LSRS Franta, in calitate de filiala a LSRS, promoveaza valorile si obiectivele generale ale Ligii Studentilor Romani din Strainatate.

LSRS Franta este suportul si ecoul noilor studenti romani care se formeaza in universitatile franceze. Cu realism si entuziasm, cu repere care au facut istorie (Cioran, Brancusi, Ionescu s.a), LSRS Franta doreste sa devina prin tinerii romani prezenti in Hexagon, o tribuna a inteligentei romanesti.

Liga Studenților Români din Străinătate – Filiala Franta (LSRS Franta) oferă studenţilor și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acţiune. LSRS Franta promovează inițiativa, profesionalismul şi solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, şi o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară. Proiectele LSRS Franta sunt construite in jurul ideii de apărare şi promovare a drepturilor şi interesele academice, profesionale, sociale, civice şi culturale ale membrilor săi, precum și in jurul ideii de a sprijini contribuția tinerilor la dezvoltarea României.

LSRS este o organizaţie neguvernamentală, apolitică și echidistantă.