March 23, 2015

Parteneri

 

LSRS Franta a incheiat o serie de parteneriate care, prin obiectul lor, vin in sprijinul tinerilor romani din Franta.

1. Parteneriat Tarom – bilete accesibile pentru studentii romani din Franta

Liga Studenților Români din Străinătate filiala Franța are plăcerea de a anunța incheierea unui parteneriat cu Tarom S.A., Compania Națională de Transporturi Aeriene. Ca urmare a acestei colaborări, studenții romani din Franța, membrii LSRS pot beneficia de zboruri tur/retur la preț special pe rutele Paris-București si Nisa-București (exceptand zborurile “operate AirFrance“).

În ce constă concret oferta și care sunt caracteristicile sale?

Oferta se aplică tuturor membrilor LSRS, studenți în Franța.

Vizează rutele directe, dus-întors, astfel: Paris-București-Paris și Nisa-București-Nisa.

Tariful aplicabil

  • 165 EUR pentru o călătorie dus-întors Paris-București-Paris. Prețul include taxele de aeroport* si este constant indifferent de perioada de achizitie a biletului.
  • 161 EUR pentru o călătorie dus-întors Nisa-București-Nisa. Prețul include taxele de aeroport* si este constant indifferent de perioada de achizitie a biletului.

Condiții și beneficii

Nu există o durată minimă de ședere, însă durata maxima este de 3 luni. Tarifele nu sunt restituibile. Schimbarea rezervarii este posibila cu o penalizare de 75€ si se realizeaza în limita locurilor  disponibile pentru noua dată.

Biletele emise la tarifele speciale menționate mai sus permit transportul la cală a unui bagaj de 23 kg. Suma dimensiunilor bagajului trebuie sa nu depășească 158 cm.

Bagajul admis gratuit la transport în cabina de pasageri constă într-o piesă cu dimensiuni de 55x35x25 (lungime/lățime/înălțime) cu o greutate maximă de 10 kg.

Care este procedura ce trebuie urmată pentru a beneficia de ofertă?

1. Accesează http://www.lsrs.ro/oferta-tarom/  și înregistrează-te ca membru LSRS sau dacă ai deja statutul de membru, loghează-te (cu username-ul tau lsrs.ro si nu cu mailul folosit pentru crearea contului);

2. Completează  câmpurile formularului;

3. Atașează un scan al cardului de student valabil pentru anul universitar in curs;

4. Click pe ‘Trimite cererea’ **.

Procesarea cererii se va face de către TAROM în 24 de ore în zilele lucrătoare și în max. 48 de ore în zilele libere. TAROM va genera către adresa de e-mail a solicitantului o confirmare a rezervării, însoțită de detaliile bancare unde se va efectua plata. Aceasta trebuie făcută în numărul de zile indicat în e-mailul primit. În 24 de ore de la creditarea contului TAROM cu contravaloarea călătoriei se va emite un bilet electronic, care va fi trimis, printr-un email, solicitantului.

* Taxele de aeroport pot varia, modificarea acestora modificând costul final al biletului.

** O cerere  este trimisă automat pe  adresa de email tarom.franta@fr.lsrs.ro care conține datele completate în formular.

*** Trebuie precizat faptul că acestă ofertă este valabilă în limita locurilor disponibile iar în cazul în care acest tarif nu poate fi confirmat, se va oferi alternativă.

LSRS Franța vă urează zbor plăcut!

 

2. Parteneri alaturi de care am realizat cel putin un proiect in cursul anului trecut.

3 (1)